Tour de France
Live stream

Bekijk Tour de France direct en legaal online. Begin vandaag nog met streamen zonder abonnement en betaal per weergave.

Alle links die zijn gemarkeerd met een asterisk (*), zijn advertentielinks en we kunnen hiermee inkomsten genereren. Er zijn geografische beperkingen van toepassing en er kunnen wijzigingen optreden.

Ook een Tour de France live stream volgen?

Er is een race binnen de wielersport die natuurlijk door iedereen gekeken wordt. We hebben het hier uiteraard over de Tour de France. Het is dan ook geen verrassing dat er ieder jaar een hoop mensen zijn die een kijkje willen nemen bij het hele evenement. Nu is het wel zo dat er maar een beperkt aantal kaarten te vinden zijn. Indien je toch graag de wedstrijd wilt volgen zal je op zoek moeten gaan naar een goede Tour de France live stream. Als het aankomt op het live Tour de France kijken zien we dat er veel onduidelijkheid bestaat. Zo weet lang niet iedereen waar hij of zij terecht kan voor de stream. Om deze onduidelijkheid weg te helpen hebben we besloten om het een en ander op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen kom je niet meer voor verrassingen te staan.

De meest bekende wielerrace ooit

Straks laten we je meer zien over de Tour de France live stream. Voor het zover is moeten we alleen eerst even inzoomen op de Tour de France zelf. De Tour de France is vandaag de dag nog altijd de meest prestigieuze en moeilijkste wielerwedstrijd ter wereld. Van de drie belangrijkste wedstrijden (de andere zijn de Giro d’Italia en de Vuelta a España), trekt de Tour de France de beste renners ter wereld aan. De Tour de France wordt elk jaar in juli gedurende drie weken gereden. Vaak bestaat hij uit 20 etappes van een dag en doen er 20 professionele ploegen van elk 9 renners mee met de race. De afstand wordt ongeveer 3600 km afgelegd. Dit is met name in Frankrijk, al komt de Tour de France  ook door landen als België, Italië, Duitsland en Spanje. 

Hoewel de race soms buiten Frankrijk start gaat het er altijd om wie als eerste en zo snel mogelijk over de finish weet te gaan. De Tour is het belangrijkste jaarlijkse sportevenement van Frankrijk en is van groot belang voor het land. Het staat bekend om de enorme mensenmassa’s langs de kant van de weg en wordt over de hele wereld uitgezonden als een van de ultieme proeven van atletisch uithoudingsvermogen. Een deel van de obstakels waarmee wielrenners in de Tour te maken krijgen, is de verdeling tussen tijdritten en etappes over zowel vlak land als grote stukken bergachtig terrein. Het is een zeldzame renner die goed kan presteren in zowel tijdritten als klimmen. De rijders die dit kunnen krijgen de gele trui (maillot jaune) aan het einde van de race. Dit is dan ook gelijk de beste prijs die ze kunnen krijgen.

De Tour de France live stream kijken – waar kan het?

Wil je zelf een Tour de France live stream kijken dan kan je bij diverse aanbieders terecht. Heb je geen account bij Ziggo dan moet je een externe Tour de France live stream vinden. Het is namelijk zo dat deze aanbieder het alleenrecht heeft op de wedstrijden. Nu is het echt niet zo lastig als nog wel eens wordt gedacht. Er zijn namelijk twee goede opties om voor te kiezen als het aankomt op het volgen van een Tour de France live stream, hier laten we zo meer over zien. Ongeacht de soort Tour de France live stream die je wilt kijken is het van belang om onderzoek te doen naar de aanbieder die je op het oog hebt. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om echt veilig naar de wedstrijd te kunnen kijken als deze plaatsvindt.

Optie 1 – Tour de France live stream kijken via Bet365

Je kunt op de eerste plaats kiezen voor de website van Bet365 voor een Tour de France live stream. Je zal hier wel eens van hebben gehoord. Dit is op dit moment echt één van de bekendste bookmakers die men kan kiezen voor de Tour de France live stream. Deze optie voor het bekijken van een live stream is een ideale optie voor de kijkers die willen gaan wedden. Voor het kijken moet je een account hebben op de site. Daar komt bij dat je even zal moeten wedden als je hier gebruik van wilt maken. Het staat je vrij om te kiezen hoeveel je uit wilt geven. Het wedden tijdens de Tour de France live stream is erg leuk om te doen. Door de spanning is dit dé keuze om te maken. Doe wel even wat analyses als je een zo groot mogelijke kans op succes wilt hebben tijdens het wedden op de Tour de France live stream.

Optie 2 – De Tour de France live stream via een VPN

Sommige mensen willen wel een Tour de France live stream volgen, maar zitten er niet echt op te wachten om ook gelijk te gaan wedden op de wedstrijd. Indien je dit zelf ook graag wilt dan is het mogelijk om te kiezen voor een Tour de France live stream op basis van een VPN. Bij een VPN zorg je in feite voor een speciale verbinding met een server op een andere plek in de wereld. Dit stelt je in staat om de zogeheten geo restricties te omzeilen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld naar een Franse zender kijken die de Tour de France live stream live aanbiedt. Om via de ze optie de Tour de France live stream te volgen moet je over een VPN dienst beschikken. Er zijn diverse soorten VPN diensten waar men voor kan kiezen voor het kijken. Deze kan je via internet eenvoudig terugvinden.

Volg zelf de Tour de France live stream?

Vind je het zelf leuk om naar wielersport te kijken dan is de Tour de France live stream echt iets wat je niet mag missen. Door de complexiteit van de race is het een van de meest spannende races die je maar kunt volgen. Kies je voor een van de opties die we in dit artikel hebben laten zien dan weet je in ieder geval dat je geheel gratis naar de Tour de France live stream kunt kijken. Nu zijn er natuurlijk nog veel meer sporten te vinden die je zelf even kunt bekijken. Om je hier wat meer over te laten zien raden wij je aan om zelf even te blijven hangen op deze site. Hier vind je namelijk alles wat je maar nodig hebt.

18+ | Speel Bewurst

  • Voetbal: Champions League & Ajax
  • Hockey: CHL & KHL
  • Andere sporten: Tennis & basketbal
  • Livestreams voor leden met minimaal €10 in het spelaccount.
Popular