Moto GP
Live stream

Bekijk Moto GP direct en legaal online. Begin vandaag nog met streamen zonder abonnement en betaal per weergave.

Alle links die zijn gemarkeerd met een asterisk (*), zijn advertentielinks en we kunnen hiermee inkomsten genereren. Er zijn geografische beperkingen van toepassing en er kunnen wijzigingen optreden.

Dé place to be voor jouw Moto GP stream

Hoewel de meeste mensen gelijk aan raceauto’s denken is het ook mogelijk om te kijken naar motoren. Een van de meest populaire races die er maar te vinden is binnen de motorsport is nog altijd de Moto GP. Bij de Moto GP wordt het altijd weer spannend om te zien wie er het eerste over de finish komt en met de winst naar huis gaat. Het is dan ook niet zo raar dat er zoveel mensen zijn die het leuk vinden om naar de Moto GP te kijken. Ben je benieuwd waar je heen kunt gaan voor een Moto GP live stream? Lees dan snel verder, we hebben alles over de Moto GP live stream voor je op een rijtje gezet.

Wat is de Moto GP eigenlijk?

We zullen zo meer laten zien over het kijken van een Moto GP live stream. Maar het is eerst handig om even te kijken naar de Moto GP zelf. Het is namelijk zo dat lang niet iedereen bekend is met deze race. De Moto GP wordt gezien als de ‘Formule 1’ van het motorracen. Het is dan ook echt een super spannende wedstrijd om te zien. Voorheen was dit de 500 cc-klasse, maar door de vele veranderingen die in de loop der jaren zijn doorgevoerd is de Moto GP op dit moment aan te merken als 1000 cc. Het blijft een van de spannendste races ter wereld en de races zijn altijd waanzinnig. Het MotoGP-seizoen telt 18 ronden en elk weekend zijn er drie trainingen van 45 minuten. De tijd van een rijder bepaalt of hij deelneemt aan het eerste kwalificatiesegment of aan het tweede.

De 10 snelsten gaan naar QP2, de rest doet mee in QP1 en de snelste twee gaan door naar de tweede ronde. De tijden in het eerste deel zullen de posities 13 en lager bepalen, terwijl het tweede deel de top 12 posities zal bepalen. De races op zondag beslaan normaal gesproken een afstand tussen 95 en 130 km en duren ongeveer 40-45 minuten. Dit is altijd een beetje afhankelijk van het soort circuit. Er is niet vaak een pitstop, maar zijn wel toegestaan. Ze vinden vooral plaats in natte omstandigheden wanneer de rijders kunnen overschakelen op een motor met andere bandenspecificaties. Er worden punten toegekend aan de top 15. Dit gaat vanaf 25 voor de snelste rijder tot één punt voor de man die als 15e over de streep komt.

Opties voor de Moto GP live stream

Als je het leuk vindt om naar motoren te rijden dan is de Moto GP live stream echt een race die je niet mag missen. Het is niet voor niets ieder jaar super spannend. Je kunt ervoor kiezen om de race op tv te volgen via een kanaal als Ziggo. Echter is dit niet mogelijk als je er geen account bij hebt. In dit geval zal je moeten kiezen voor een van de opties van hieronder. Dit maakt het mogelijk om volledig gratis naar de wedstijd te kijken.

Moto GP live stream via bookmaker

Op de eerste plaat kan je ervoor kiezen om naar de Moto GP live stream te kijken op de site van bookmaker. Hier kan er gedacht worden aan een website als de site van bet365. Zoals veel mensen wel weten is het bij deze optie mogelijk om te wedden tijdens het kijken van de Moto GP live stream. Veel mensen zien dit als een erg populaire optie voor het volgen van de Moto GP live stream. Nu moet je natuurlijk wel een beetje weten wat je aan het doen bent als je succes wilt boeken tijdens het wedden. Doe dan ook echt je onderzoek en voor je eigen analyses uit. Op deze wijze ben je in staat om beter te zien op wat voor manier je aan het werk moet gaan bij het wedden.

Moto GP live stream via VPN

De tweede optie is te kiezen van een VPN dienst. Bij deze optie wordt er verbinding gemaakt met een server aan de andere kant van de wereld. Hierdoor zal je in staat zijn om geo restricties te omzeilen. Op deze wijze kan je gratis naar de Moto GP live stream kijken zonder dat je ook maar iets kwijt bent. Wij raden je aan om altijd te kiezen voor een goede aanbieder voor VPN diensten als je hiervoor kiest. Het is via internet mogelijk om echt heel wat aanbieders te vinden.

18+ | Speel Bewurst

  • Voetbal: Champions League & Ajax
  • Hockey: CHL & KHL
  • Andere sporten: Tennis & basketbal
  • Livestreams voor leden met minimaal €10 in het spelaccount.
Popular