Giro
Live stream

Bekijk Giro direct en legaal online. Begin vandaag nog met streamen zonder abonnement en betaal per weergave.

Alle links die zijn gemarkeerd met een asterisk (*), zijn advertentielinks en we kunnen hiermee inkomsten genereren. Er zijn geografische beperkingen van toepassing en er kunnen wijzigingen optreden.

Alles wat je moet weten over de Giro live stream 

De kans is ontzettend groot dat jij het leuk vindt om naar de sport van het wielrennen te kijken. Als dit niet het geval was geweest dan was je namelijk ook nooit op deze site terecht gekomen. Hoewel het natuurlijk erg leuk is om er live bij te zijn is dit voor veel mensen niet mogelijk. Zij zullen dan ook genoegen moeten nemen een Giro live stream. Voordat je kunt genieten van de wedstrijd zal je eerst een goede Giro live stream moeten vinden. Hoe doe je dat precies? En wat moet je doen als je volledig gratis naar de wedstrijd wilt kijken? Om hierachter te komen zal je snel verder moeten lezen, in dit artikel komt het namelijk allemaal aan de orde!

De bekende Giro de Italia race

Straks gaan we kijken naar de manieren waarop je in staat bent om te kijken naar de wedstrijd van de Giro de Italia. Maar voor het zover is zullen we je eerst wat meer laten zien over de race zelf. Het is namelijk leuk om te zien hoe de race eigenlijk tot stand is gekomen. Zoals je wellicht wel weet is de race van de Giro d’Italia een jaarlijkse wielerwedstrijd over meerdere etappes die met name in Italië wordt gehouden, al komt de race ook door andere landen. De eerste race werd in 1909 georganiseerd om de verkoop van de krant La Gazzetta dello Sport te verhogen en wordt nog steeds geleid door een dochteronderneming van de eigenaar van die krant. 

De race is sinds de eerste editie in 1909 jaarlijks gehouden, behalve tijdens de twee wereldoorlogen. Naarmate de Giro aan bekendheid en populariteit won, werd de race langer en breidde het peloton zich uit van voornamelijk Italiaanse deelnemers tot renners uit de hele wereld. De Giro is een UCI World Tour evenement, wat betekent dat de teams die deelnemen aan de race meestal UCI WorldTeams zijn, met een aantal extra teams uitgenodigd als ‘wild cards. Vandaag de dag is het dan ook echt een van de meest bekende soorten races die je maar kunt volgen als ware wielrenfanaat.

Wanneer vindt de Giro d ’Italia plaats? 

Stel dat je de race van de Giro d ’Italia wilt volgen. Wanneer vind deze dan plaats vraag je je af? De Giro d’Italia 2021 vindt plaats van zaterdag 8 mei tot en met zondag 30 mei en begint in Turijn en eindigt 21 etappes later in Milaan. Oorspronkelijk zou de Giro d’Italia in mei van start gaan in Hongarije, maar dit jaar zal de eerste Grote Ronde zich beperken tot Italië. De 21 etappes beginnen in Turijn met een korte tijdrit van 9 km en gaan vervolgens door het centrum van het land. Daarna volgt een lus naar Milaan voor de beslissende tijdrit waar Geoghegan Hart vorig jaar de Maglia Rosa won. 

De Giro d’Italia van 2021 blijft beperkt tot de centrale en noordelijke regio’s van Italië en zal in drie weken tijd in totaal 3.450 kilometer afleggen. Dit heeft te maken met het feit dat Corona ervoor heeft gezorgd dat de normale evenementen niet meer allemaal door kunnen gaan. Toch is het zeker een leuke race om te kijken. Doordat het een lange race is weet je zeker dat je je nooit hoeft te vervelen. Daar komt bij dat het altijd weer spannend is om na te denken over de vraag wie er met de winst naar huis zal gaan aan het einde van de rit.

Waar kan je een Giro live stream kijken?

Door de populariteit is het een feit dat er veel mensen zijn die op zoek zijn naar een Giro live stream om te volgen. Dit brengt dan ook met zich mee dat het vandaag de dag niet zo lastig is om een goede stream uit te zoeken om te volgen. Indien je van plan bent om te kiezen voor een Giro live stream dan is het mogelijk om bij verschillende aanbieders terecht te kunnen. Heb je nog geen account bij Ziggo dan zal je op zoek moeten naar een externe Giro live stream. Het is van groot belang dat je kiest voor een betrouwbare aanbieder als je zeker wilt weten dat je geen last hebt van oplichters of van spam. De twee meest populaire opties om te Giro live stream te volgen zijn:

De Giro live stream via de bookmaker

Gaat het om het kijken van een Giro live stream dan geven wij je als tip mee om gebruik te maken van de website van een bookmaker. De reden hiervoor is het feit dat echt een van de meest eenvoudige manieren is waarmee jij de wedstrijd kunt volgen. Je kunt de site van de bookmaker ook wel zien als een soort plaats waar je terecht kunt om te gaan wedden op sport. Mocht je zelf een weddenschap willen plaatsen tijdens het kijken van de Giro live stream dan is dit op deze wijze dus mogelijk. De website van Bet365 staat op dit moment bekend als een van de beste aanbieders die je kunt vinden voor de Giro live stream. Neem zeker eens een kijkje als je nog een stream zoekt.

De Live Giro Italia stream via een VPN

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een VPN dienst als je graag naar een Live Giro Italia stream wilt kijken op het internet. Dankzij een goede VPN dienst ben je in staat om te verbinden met een externe server voor het bekijken van de Live Giro Italia stream. Een VPN dienst houdt in dat je in staat bent om restricties van jouw geo locatie te omzeilen. Dit maakt het mogelijk om volledig gratis naar de stream te kijken als je dit wilt. Ook hiervoor is het van groot belang dat je een goede VPN dienst kiest. Je kunt gelukkig via internet talloze aanbieders vinden die je kunt kiezen voor het volgen van een Live Giro Italia stream. 

Los van de bovenstaande opties is het mogelijk om een illegale Giro live stream te kijken. Dit is echter iets wat wij je echt niet aan zouden raden. Het is namelijk zo dat dit aan te merken is als illegaal. Mocht er iemand achter komen dat je illegaal naar de stream hebt gekeken dan is het mogelijk dat je een flinke boete kunt verwachten. Daar komt bij dat je op deze manier niet bijdraagt aan de competitie. Toch niet helemaal eerlijk tegenover alle deelnemers.

Alles te weten komen over de laatste streams?

Mocht je zelf een Giro live stream willen volgen dan zal je dankzij de informatie uit dit artikel in ieder geval weten waar je moet zijn. Dit maakt het een handige keuze voor de mensen die graag een live Giro de Italia stream willen volgen zonder dat ze hier ook maar iets voor hoeven te betalen. Wil je hem wel op tv volgen dan is dit mogelijk, je zal dan alleen wel iets kwijt zijn om dit te kunnen doen. Het is goed mogelijk dat je naast de Giro live stream nog meer streams op wilt zoeken voor de laatste wedstrijden. Indien dit klopt dan heb je geluk. Hier op de site kan je namelijk talloze artikelen vinden die je op alle gemak even door zou moeten nemen. Door je goed in te lezen kom je niet meer voor verrassingen te staan.

18+ | Speel Bewurst

  • Voetbal: Champions League & Ajax
  • Hockey: CHL & KHL
  • Andere sporten: Tennis & basketbal
  • Livestreams voor leden met minimaal €10 in het spelaccount.
Popular