F1
Live stream

Bekijk Formule 1 direct en legaal online. Begin vandaag nog met streamen zonder abonnement en betaal per weergave.

Alle links die zijn gemarkeerd met een asterisk (*), zijn advertentielinks en we kunnen hiermee inkomsten genereren. Er zijn geografische beperkingen van toepassing en er kunnen wijzigingen optreden.

Ook zelf de laatste F1 live stream 2021 volgen? 

Vandaag de dag zijn er ontzettend veel mensen die het leuk vinden om te kijken naar Formule 1 te kijken. Ieder jaar zijn er duizenden toeschouwers te vinden tijdens deze bekende racewedstrijden. Nu is het natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om erbij te zijn. Gelukkig kan je eenvoudig zelf de race volgen door te kiezen voor een Formule 1 live stream. Door te kiezen voor een F1 live stream weet je zeker dat je niets hoeft te missen van de actie. Ben je benieuwd waar je een Formule 1 stream kunt vinden en waar je op moet letten bij het kijken? Lees dan snel verder, we laten het je hieronder namelijk allemaal zien!

Waar kan ik F1 live kijken?

Het bekijken van een Formule 1 live stream is op dit moment natuurlijk mateloos populair. Door te kijken naar de F1 live stream ben je in staat om de wedstrijd op de best mogelijke manier bij te houden. Dit is dan ook echt gelijk een stuk leuker dan het achteraf lezen van de uitslagen. Hou er rekening mee dat de tijden van de F1 verschillen per jaar. Om ervoor te zorgen dat je niets mist is het verstandig om even alle data op een rijtje te zetten. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om op het juiste moment de live stream voor Formule 1 aan te zetten op het moment dat het begint. 

Als je op zoek bent naar een site voor het volgen van een Formule 1 live stream is het mogelijk om bij heel wat aanbieders terecht te kunnen. Deze verscheidenheid aan opties maakt het voor veel mensen lastig om een keuze te maken. Voor welke site zou je namelijk moeten kiezen? Om je net even wat beter op weg te helpen hebben we hieronder de beste aanbieders van dit moment voor je op een rijtje gezet, zo weet je precies waar je jouw Formule 1 live stream kunt volgen:

F1 kijken via Bet365

De eerste mogelijkheid als het aankomt op F1 live kijken is om te kiezen voor de website van Bet365. Waarschijnlijk heb je hier wel eens van gehoord, dit is nog altijd één van de bekendste bookmakers die je maar kunt vinden. Deze optie voor het bekijken van een live stream voo Formule 1 is met name geschikt voor de mensen die ook gelijk willen gaan wedden op de wedstrijd. Om jouw Formule 1 live stream te kunnen bekijken zal je dan ook over een eigen account moeten beschikken en moeten wedden op de race. Hoeveel je kunt wedden op de race hangt volledig af van wat je zelf prettig vindt. Het wedden tijdens de F1 1 live stream is overigens erg leuk om te doen. Het zorgt er namelijk gelijk voor dat je met net wat meer spanning kunt kijken naar de race. 

Tijdens het wedden is het overigens van belang om altijd even goed je huiswerk te doen. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om de risico’s tijdens het beleggen tot een absoluut minimum te beperken. Kijk daarom goed wie er de meeste kans heeft om te winnen en bepaal hoeveel risico je bereid bent om te nemen. Aan de hand van de odds is het mogelijk om te berekenen hoeveel geld je wint of verliest bij de uitslag van de race.

F1 kijken via een VPN

Het is natuurlijk goed mogelijk dat je niet zoveel zin hebt om te wedden op de wedstijd maar wil je wel de Formule 1 live stream volgen dan bestaat er een alternatief. Het is namelijk ook mogelijk om te Formule 1 live stream te volgen met behulp van een VPN. Bij een VPN, ook wel een Virtual Private Network, maak je gebruik van een speciale verbinding met een server op een andere plek in de wereld. Dit zorgt ervoor dat je in staat bent om bepaalde geo restricties te omzeilen. Dit houdt in feite in dat je in staat bent om de Formule 1 live stream te volgen zonder dat je hiervoor hoeft te betalen. Om via de ze optie de F 1 live stream te volgen moet je over een VPN dienst beschikken als je de F1 live wilt kijken. 

Hou er wel rekening mee dat het gebruik van een VPN voor het bekijken van de F1 live stream een stuk minder makkelijk is dan het bekijken van een stream via de website van Bet365. Dit heeft te maken met het feit dat de VPN het niet altijd doet. Als je pech hebt kan je geen server in het buitenland vinden om de live stream voor Formule 1 bij te bekijken. Ook kan het zijn dat de server je er ineens uitgooit. Dit heeft tot gevolg dat je het risico loopt om een stuk van de wedstrijd te missen. Wil je dus echt alles meekrijgen van de race dan is het handig om gewoon de wedstrijd te bekijken via de optie van hierboven.

Gratis Formule 1 live stream – is dit mogelijk? 

Het is helaas niet mogelijk om zomaar een gratis Formule 1 live stream te volgen. Dit heeft te maken met het feit dat de rechten bij de aanbieders van de F1 zelf liggen. Je kunt dit het beste vergelijken met de situatie rondom het bekijken van een voetbalwedstrijd. Als je de echte wedstrijd live wilt bekijken op je normale tv dan zal je over een account bij Ziggo Sport moeten beschikken. Heb je geen account dan zal je geld moeten betalen om alsnog naar de wedstrijd te kijken. Dit is ook zoals het aankomt op het bekijken van de Formule 1 live stream.

Nu heb je hierboven al wel kunnen zien dat het bekijken van de Formule 1 live stream wel degelijk mogelijk is via een kleine omweg. Deze opties maken het ook voor jou mogelijk om op een veilige manier naar de F 1 live stream te kijken. Dit zorgt ervoor dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen maar dat je alsnog naar de wedstrijd kunt kijken. Dankzij deze informatie heb je als het goed is een beter beeld gekregen over het volgen van een Formule 1 live stream. Dit zorgt ervoor dat ook jij in staat bent om de race op te best mogelijke manier te kunnen volgen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Wanneer kan je de Formule 1 live stream bekijken? 

Het spreekt voor zich dat de Formule 1 live stream op de dag zelf begint. Voordat de race daadwerkelijk begint kan je vaak ook al overschakelen op het kanaal voor de voorbeschouwing. Hierin wordt gepraat over de race die op de planning staat. Het is altijd leuk om deze voorbeschouwing ook te kijken nu hier veel belangrijke informatie wordt verteld. Mocht je van plan zijn om te gaan wedden op Formule 1 dan kan deze informatie natuurlijk goed van pas komen om een betere afweging te maken voor het plaatsen van jouw weddenschappen. De race van de Formule 1 staat voor dit jaar op de planning voor zondag 28 maart. De race zelf begint 17:00, al is de kans groot dat het wel wat eerder zal beginnen in verband met de voorprogramma’s. 

Waar kan je op wedden bij de Formule 1 live stream? 

Naast het enkel bekijken van de Formule 1 live stream is het natuurlijk ook mogelijk om te wedden tijdens de race. Wil je zelf wedden op de F 1 live stream dan is het mogelijk om te kiezen uit talloze soorten wedopties. Je kunt op de eerste plaats wedden op wie er met de winst naar huis zal gaan. Echter zijn er nog veel meer opties om voor te gaan. Zo kan je bijvoorbeeld wedden op degene die de meeste rondjes weet te rijden in de kortst mogelijke tijd. Ook kan je wedden op wie er als eerste uit zal vallen tijdens de race. Deze talloze wedopties zorgen ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen tijdens het wedden. Voor een volledig overzicht van de wedopties zou je even een kijkje kunnen nemen op de website van een bookmaker als Bet365. Hier vind je alle info die van belang kan zijn. 

Kan je ook illegaal wedstrijden van Formule 1 kijken? 

Het is mogelijk om illegaal races te volgen voor de F1, al is dit niet iets wat wij je echt aan zouden raden. Dit heeft namelijk te maken met het feit dat je mogelijk een boete krijgt als je wordt betrapt tijdens het bekijken van de Formule 1 live stream. Deze boetes kunnen erg hoog oplopen. Daar komt bij dat het illegaal kijken met zich meebrengt dat het team waarvoor jij kijkt geen inkomsten krijgt. Om nog niet eens te beginnen over het feit dat er vaak links worden gepost met virussen. Wanneer je de verkeerde link opent is de kans aanwezig dat je last krijgt van virussen op je computer of dat je bestanden worden gestolen. 

Welke zenders zenden de Formule 1 live uit? 

Mocht je nu zelf een Formule 1 live stream willen kijken maar kies je niet voor Bet365 of voor een VPN dan zal je moeten kiezen voor de normale zender. De zender Ziggo is op dit moment de partij die alle rechten in handen heeft voor de races. Als je op dit moment al beschikt over Ziggo sport dan is het gratis om de wedstrijden te bekijken. Heb je geen abonnement op Ziggo Sport dan is het mogelijk om een dagkaart te kopen. Deze kun je eenvoudig bestellen via de website van Ziggo zelf. Hoeveel de kaart voor de Formule 1 live stream hangt vind je daar ook gelijk terug.

18+ | Speel Bewurst

  • Voetbal: Champions League & Ajax
  • Hockey: CHL & KHL
  • Andere sporten: Tennis & basketbal
  • Livestreams voor leden met minimaal €10 in het spelaccount.
Popular