EK voetbal
Live stream

Bekijk voetbal direct en legaal online. Begin vandaag nog met streamen zonder abonnement en betaal per weergave.

Alle links die zijn gemarkeerd met een asterisk (*), zijn advertentielinks en we kunnen hiermee inkomsten genereren. Er zijn geografische beperkingen van toepassing en er kunnen wijzigingen optreden.

Hoe het Europees kampioenschap voetbal te streamen

Het EK voetbal vindt plaats tussen 11 juni en 11 juli. Hier worden 51 spannende wedstrijden gespeeld door het beste nationale voetbalteam van Europa, waaronder dat van Zweden. Als er één ding is waar we deze zomer naar uitkijken, dan is het zonder twijfel het EK. Maar waar worden de EK-wedstrijden uitgezonden? We beantwoorden dat hieronder.

Bekijk de live-uitzendingen op tv

Omdat het EK een van de grootste voetbaltoernooien is die we hebben, worden de wedstrijden natuurlijk op tv uitgezonden. Wie de voorkeur geeft aan voetbal-tv, kan dus je tv aanzetten om de live-uitzendingen van de beste kwaliteit te bekijken. Dan kun je opladen met popcorn, drankjes en wat vrienden uitnodigen om het Zweedse nationale team te zien strijden in de eerste wedstrijd tegen Spanje op 14 juni.

Zoals gebruikelijk bezitten SVT en de TV4-groep de uitzendrechten voor het EK voetbal. Het zijn dus hun belangrijkste kanalen en sportkanalen waarop u moet zappen om de uitzendingen te bekijken. Er is nog geen tv-programma voor Zweedse tv, maar we verwachten dat deze in het voorjaar beschikbaar zal zijn. Er is echter al een wedstrijdschema beschikbaar, zodat jij en je vrienden je op tijd kunnen voorbereiden!

EK voetbal stream via de speelservice van C More

Het kan moeilijk zijn om alle wedstrijden die je wilt zien tijdens het EK bij te houden. Tenminste als je andere dingen aan je hoofd hebt dan de hele zomer aan je tv gekluisterd zitten. Om te voorkomen dat u een enkele wedstrijd verliest die u graag zou willen zien, kunt u C More gebruiken.

Bij C More kun je alle voetbal on-stream bekijken, wanneer je maar wilt, waar je ook bent. Met een abonnement bij C More voorkom je dus dat je je zorgen hoeft te maken over het missen van een wedstrijd alleen omdat je in de bus zit op weg naar huis van je werk of een afspraak hebt tijdens de live uitzending. Je surft gewoon naar C More wanneer het jou uitkomt en kunt vanaf daar voetbal streamen. Dan kun je ervoor kiezen om em voetbal live te streamen als je kunt, of om voetbal daarna te streamen.

Om de EK-voetbalstream te bekijken, moet je je aanmelden voor een sportarrangement bij C More. U kunt kiezen tussen “Very Sport” voor SEK 249 / maand of “All Sport” voor SEK 449 / maand. Met het eerste abonnement kun je alleen geselecteerde voetbalstreams bekijken, terwijl je toegang hebt tot alle EM-voetbalstreams met het duurdere pakket. Het is dus geheel aan jou om te kiezen op basis van hoeveel EK-voetbalstream je verwacht deel te nemen.

Live stream voetbal gratis via goksites

De derde streamingoptie voor degenen die liever live naar de voetbalstream van het Europees Kampioenschap kijken, is via goksites. Op goksites kun je een voetbalstream bekijken terwijl je op de odds wedt, maar of je tegelijkertijd op de odds gokt of niet, is geheel aan jou! Door goksites te gebruiken kun je em-voetbal gratis streamen, of in ieder geval voor een lagere prijs dan EM-voetbalstream via de streamingdienst van C More.

Maar hoe werkt het dan? Nou, het is eigenlijk best simpel. Tegenwoordig zijn er verschillende grote spelers op de markt die voetbal livestream gratis op hun platforms mogelijk maken. Het enige dat u hoeft te doen om live voetbal te streamen, is u registreren op een goksite en een storting doen. Gewoonlijk is de stortingslimiet niet meer dan SEK 50, dus vergeleken met SEK 249 / maand of SEK 449 / maand is deze optie een veel goedkopere manier om voetbal en livestreams te kijken.

Zodra de storting is gedaan, kunt u zoveel inhoud streamen als u wilt, terwijl u desgewenst op de kansen gokt. Wedden op de odds is echt een manier om de ervaring op te fleuren, maar het is weer aan jou of je het wilt of niet. Houd er rekening mee dat u na een bepaalde periode, meestal 24 uur nadat u uw eerste storting heeft gedaan, nog een storting moet doen om de EK-voetbalstream te kunnen blijven bekijken. Vaak is het voldoende om te wedden op de kansen om ook te kunnen blijven streamen. Het is echter nog steeds goedkoper dan een streamingdienst; maar het hangt natuurlijk ook helemaal af van hoeveel inhoud je verwacht te streamen.

18+ | Speel Bewurst

  • Voetbal: Champions League & Ajax
  • Hockey: CHL & KHL
  • Andere sporten: Tennis & basketbal
  • Livestreams voor leden met minimaal €10 in het spelaccount.
Popular