Ajax
Live stream

Bekijk Ajax direct en legaal online. Begin vandaag nog met streamen zonder abonnement en betaal per weergave.

Alle links die zijn gemarkeerd met een asterisk (*), zijn advertentielinks en we kunnen hiermee inkomsten genereren. Er zijn geografische beperkingen van toepassing en er kunnen wijzigingen optreden.

Kijk zelf een goede Ajax live stream

Er zijn maar weinig clubs zo bekend in Nederland als Ajax. Deze club kent dan ook talloze supporters die zich echt inzetten voor de club. Wanneer je zeker wilt weten dat je een leuke avond zult beleven dan is het zeker een aanraden om eens een keer een live wedstrijd te volgen. Het nadeel is alleen wel dat een kaartje aardig wat geld kan kosten. Indien je graag naar de wedstrijd wilt kijken zonder hier geld voor te betalen dan is het van belang om een Ajax live stream te vinden. Met behulp van een FC Ajax live stream ben je in staat om alles goed bij te houden. Benieuwd wat er komt kijken bij het live kijken van Ajax via een stream? Lees dan snel even verder, in dit artikel hebben we het een en ander voor jou op een rijtje gezet!

Dé club van Amsterdam – Ajax FC

We zullen je straks wat meer laten zien over het kijken van een goede Ajax live stream. Voor het zover is moeten we je alleen wat meer laten zien over de club zelf. Wellicht weet je namelijk niet om welke club het eigenlijk gaat. De Amsterdamse Voetbal Club Ajax, ook wel bekend als AFC Ajax is op dit moment een van de meest bekende Nederlandse professionele voetbalclubs. De club komt zoals je wel aan de naam kunt zien uit Amsterdam. Het team speelt in de Eredivisie, het hoogste niveau in het Nederlandse voetbal. Historisch gezien is Ajax de meest succesvolle club in Nederland. Ze hebben op dit moment 35 Eredivisie-titels en 20 KNVB-bekers op hun naam staan. Ajax heeft sinds de oprichting van de Eredivisie in 1956 onafgebroken in de Eredivisie gespeeld. Het team is samen met Feyenoord en PSV, een van de “grote drie” clubs van ons land. 

Ajax is historisch gezien een van de meest succesvolle clubs ter wereld. Volgens de IFFHS was Ajax de op acht na meest succesvolle Europese club van de 20e eeuw en in 1992 was het ’s werelds Clubteam van het Jaar. Volgens het Duitse tijdschrift Kicker was Ajax de op één na meest succesvolle Europese club van de 20e eeuw. De club is een van de vijf teams die het recht heeft verdiend om de Europacup te houden en een badge van meervoudig winnaar te dragen. Ze wonnen opeenvolgend in 1971-1973. In 1972 voltooiden ze de continentale competitie door de Eredivisie, de KNVB Beker en de Europese Beker te winnen. Het won ook de eerste UEFA Super Cup in 1972 tegen Glasgow Rangers. De laatste internationale trofeeën van Ajax waren de Intercontinentale Beker in 1995, de UEFA Super Cup in 1995 en de Champions League in 1995.

Bekende wedstrijden voor de Ajax live stream

Mocht je van plan zijn om een Ajax live stream te kijken dan is het natuurlijk wel zo leuk als het ook een beetje een spannende wedstrijd is. Bij het live kijken van Ajax is het een feit dat sommige clubs voor meer spanning zorgen dan andere clubs. Wat zijn nu echt de leukste wedstrijden die je in de gaten moet houden voor jouw Ajax live stream? We hebben het wat makkelijker gemaakt door hieronder twee van de meest populaire clubs voor je op een rijtje te zetten: 

Ajax vs. Feyenoord

Feyenoord uit Rotterdam is de aartsrivaal van Ajax. Elk jaar spelen beide clubs de Klassieker. Dit is een wedstrijd tussen de ploegen uit de twee grootste steden van Nederland. In de jaren zeventig waren Ajax en Feyenoord de enige twee clubs in Nederland die landstitels wisten te veroveren en zelfs in het buitenland met de winst naar huis gingen. Een ontmoeting tussen beide clubs werd de maatstaf voor wie echt de beste club van Nederland was. De Klassieker is de bekendste van alle wedstrijden en de wedstrijden zijn nagenoeg altijd uitverkocht. De wedstrijden staan bekend om hun spanning en geweld, zowel op als buiten het veld. In de loop der jaren hebben verschillende gewelddadige incidenten plaatsgevonden waarbij rivaliserende supporters betrokken waren, wat heeft geleid tot het huidige verbod op uitsupporters in beide stadions. 

Ajax vs. PSV

PSV Is ook een rivaal van Ajax, maar qua spanning en rivaliteit zijn deze wedstrijden niet zo erg als de wedstrijden met Feyenoord. De rivaliteit met PSV bestaat al langer en zorgt wel altijd voor een leuke wedstrijd. De wedstrijden tussen deze twee ploegen worden meestal “De Topper” genoemd. Het gaat om de twee meest bekroonde ploegen in het Nederlandse voetbal. Terwijl Rinus Michels en Johan Cruyff in de jaren zestig en zeventig het Totaalvoetbal hielpen vernieuwen, werd in Eindhoven door Kees Rijvers en Guus Hiddink aan het eind van de jaren zeventig en in de jaren tachtig een andere filosofie aangescherpt. Dit heeft ervoor gezorgd dat beide teams het leuk vinden om de strijd aan te gaan. Een ding is zeker, tijdens deze wedstrijd weet je zeker dat het spannend zal worden.

Gratis naar Ajax live stream kijken

Lang niet iedereen wilt betalen voor het kijken van een Ajax live stream. Dit hoeft gelukkig niet meer vandaag de dag. Je kunt namelijk op twee manieren gratis naar een Ajax live stream te kijken. Omdat niet iedereen bekend is met deze opties hebben we hieronder de belangrijkste info voor jou verzameld en uiteengezet. Belangrijk is om altijd een betrouwbare aanbieder te kiezen voor jouw Ajax live stream. Alleen op deze manier kan je namelijk op een veilige manier naar de wedstrijd kijken.  

De Ajax live stream via een VPN

Je kunt op de eerste plaats kiezen voor een Ajax live stream via een speciale VPN aanbieder. De VPN zorgt voor een sterke verbinding met een server die zich op een andere locatie bevindt. Dit betekent dat je kunt kijken naar een stream van een aanbieder uit een land als Frankrijk of Engeland. Hierdoor is het mogelijk om echt altijd naar de wedstrijd te kijken zonder dat je hiervoor geld hoeft te betalen. Wil je dit doen dan is het erg belangrijk om te kiezen voor een goede VPN dienst. Doe dan ook echt even goed onderzoek naar de soort aanbieder die je kiest voor jouw Ajax live stream. Via internet kan je meer dan genoeg aanbieders vinden die je zelf kunt kiezen voor jouw Ajax live stream. 

De Ajax live stream via een bookmaker

Indien je graag wilt wedden tijdens het kijken van ee Ajax live stream dan is het handig om te kiezen voor een bookmaker. Dit kan bijvoorbeeld via een website als Unibet of Bet365. Via deze aanbieders kan je naar alle soorten streams voor alle sporten kijken. Het is dus echt de bedoeling dat je ook geld inzet. Niet van plan om jouw geld in te zetten tijdens het kijken van de Ajax live stream? Dan is het helaas niet mogelijk om voor deze optie te kiezen. Hoeveel je gebruikt voor het wedden kies je echt volledig zelf. Voor het kijken hoef je alleen maar over een account te beschikken. Dit maakt het gelijk een van de meest eenvoudige opties voor mensen die live Ajax willen kijken.

Illegaal Ajax live stream kijken – wel of niet?

Door het bovenstaande weet je wat meer over live Ajax kijken. Het is vervolgens van belang om stil te staan bij de illegale Ajax live streams. Wij raden je aan om niet te kiezen voor een illegale streams om verschillende redenen. De eerste reden is dat het kijken van een Ajax live stream via een illegale stream verboden is volgens de wet. Mocht je gesnapt worden tijdens het bekijken van een Ajax live stream dan is het mogelijk dat je een flinke boete moet betalen. Deze boetes kosten soms wel een paar duizend euro per persoon. Een ander risico aan de illegale Ajax live streams is dat het mogelijk is dat je een virus download wanneer je op de verkeerde link klikt. Als je hier te maken mee krijgt dan kan je jouw telefoon of laptop vaak wel de deur uit doen. 

Wanneer je kiest voor een legale Ajax live stream via een van de bovenstaande opties dan maak je het voor jezelf dus echt een stuk makkelijker. Daar komt bij dat je er middels de legale Ajax live stream  voor zorgt dat je ede spelers en de organisatie weet te steunen. Kijk je illegaal dan zal je helemaal niets bijdragen om de wedstrijd te kijken. Dit is niet helemaal eerlijk nu de spelers hard moeten werken om bij de clubs te komen. Het beste is dus echt om voor een gratis legale Ajax live stream. Het is niet alleen handiger maar het is moreel ook beter. Gelukkig kan je met het bovenstaande in ieder geval mooi uit de voeten voor live Ajax kijken.

Ook een Ajax live stream kijken?

Mocht je zelf interesse hebben in een Ajax live stream dan weet je dankzij de informatie uit dit artikel als het goed is wat meer bij wat er eigenlijk allemaal bij komt kijken. Middels een Ajax live stream ben je in staat om de wedstrijd te volgen, zonder hier ook maar een euro voor te betalen. Dit maakt het een goede optie voor de mensen die graag geld willen besparen. Naast het volgen van een Ajax live stream zijn er natuurlijk talloze andere soorten streams die je kunt vinden op het internet. Indien je hier meer te weten over wilt komen dan heb je geluk. Hier op de site kan je namelijk talloze andere handige artikelen vinden die je zeker even goed door zou moeten lezen!

18+ | Speel Bewurst

  • Voetbal: Champions League & Ajax
  • Hockey: CHL & KHL
  • Andere sporten: Tennis & basketbal
  • Livestreams voor leden met minimaal €10 in het spelaccount.
Popular